Jedyne sytuacje, w których torba wchodziła w interakcję, to podczas testów, aby sprawdzić, czy uderzy, jeśli zostanie obrócona tak daleko, jak to możliwe, oraz podczas obracania kierownicy do końca, aby zablokować je podczas parkowania. Torby tylko
wystarczająco dotykają, aby wcisnąć przyciski, aby je aktywować.
Kupiłem również Mosko Moto Nomax i on również wchodzi w interakcję z przyciskiem "następny utwór".
Uznałem, że Micro ma zbyt dziwny kształt, aby mi odpowiadał, myślę, że objętość jest odpowiednia, ale po prostu potrzebuję innego kształtu. City jest dość duży, ale jest dobrym miejscem do oparcia się podczas podróży autostradą przez wiele godzin. Gdyby to były moje jedyne opcje, prawdopodobnie wybrałbym City.
Jest facet, który sprzedaje torbę na zbiornik SW Motech Trial około dwie godziny na południe ode mnie na
advrider, i myślę, że nadal uderzałaby w przyciski następny / poprzedni utwór, ale jej rozmiar jest pomiędzy Micro i City.
Używam Nomax od kilku tygodni. Podoba mi się to, że ma wiele oddzielnych obszarów do przechowywania. Zamówiłem również Mosko Nomini w przedsprzedaży. Mam nadzieję, że uda mi się zamontować go wystarczająco nisko na zbiorniku, abym mógł otworzyć zbiornik bez konieczności zdejmowania torby.