Honda Africa Twin Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Administrator
Joined
·
336 Posts
Hey Davidji,

Have you cleared your cache and cookies to see if there is any improvement to see your notifications? Are you able to see your them on a different browser or does the issue persists? Does anything happen when you click on the notifications or the page remains static at that point? Or does it redirect you to a different page that's not where your notifications are? If there is an error message, what does it say?

Apologies for the 21 questions but it helps to speed things up along the way - thanks for understanding!

Cheers,
Natalie
 

·
Registered
Joined
·
191 Posts
Discussion Starter · #3 · (Edited)
Hey Davidji,

Have you cleared your cache and cookies to see if there is any improvement to see your notifications? Are you able to see your them on a different browser or does the issue persists? Does anything happen when you click on the notifications or the page remains static at that point? Or does it redirect you to a different page that's not where your notifications are? If there is an error message, what does it say?

Apologies for the 21 questions but it helps to speed things up along the way - thanks for understanding!

Cheers,
Natalie
Hi Natalie,

Yes I've cleared cookies and cache.

It seems to work in firefox: there when I click notifications I get a drop down list to select from. In chrome it just takes me to subscriptions--which I don't have, and aren't what the notifications are from.

But I don't use firefox. Maybe I should: it warned me that the login isn't secure.

Thanks,
David
 

·
Registered
Joined
·
191 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Which ones do you have it's likely only one of them.

Kyle
It was Ublock. Ublock helped with this site in another sense though. With no add blocker or with Adblock, 1st login attempt often failed. It's as if ad scripts/actions are interfering with accepting the browser-stored password, at least on the 1st attempt. I've seen the same behavior with another forum. Works fine when I have ublock enabled.
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top