Po prostu ciekawy po obejrzeniu filmu TheCrumble o prędkości maksymalnej AT. Myślę, że widziałem 187 km/h (około 115 mil/h), ale czy pojadą szybciej?
Myślę, że to się nazywa GPSMam nadzieję, że można dodać korektor prędkości bez ingerencji w DCT, aby prędkościomierz był idealny.
Nie. Speado Healer jest naprawdę przydatny w każdym (japońskim) motocyklu. Miałem jeden w moim XT1200Z, łatwy w montażu i naprawdę tani! Działał idealnie!Myślę, że to się nazywa GPS
Wcale nie sam. W ogóle nie interesuje mnie wykręcanie szyi mojego AT, żeby dowiedzieć się, czego inaczej nigdy na nim nie zrobię.Myślę, że mogę być jedyną osobą, której w ogóle nie obchodzi, jaka jest prędkość maksymalna! Dopóki będzie jechał 80-90 mil na godzinę we dwoje z bagażem, jestem szczęśliwy.
AT nie jest czystym motocyklem terenowym. W rękach 99% kierowców jest to motocykl szosowy, który może pokonywać lekkie szlaki i jako taki jest (dla mnie) genialny. Widziałem 120 mil na godzinę na prędkościomierzu i więcej, ale to nieistotne. Pochodzę z motocykli sportowych, sportowych turystyk i nie sądzę, żebym wyszedł z zakrętu szybciej niż na AT. Realna możliwość jazdy na tym motocyklu jest wspaniała.Prędkość maksymalna to żaden problem w motocyklu terenowym, prawda? Jechałem 169 km/h na moim Zumo (rowery mówiły 174, jak sądzę), a silnik wciąż miał wtedy moc...
Cóż, to jest WYSTARCZAJĄCO szybko! Dzięki za udostępnienie tego DD!Anyone tried this:
See, told you the red ones go faster!
Czerwony, czy był tam czerwony?Czy ktoś tego próbował:
https://www.youtube.com/watch?v=92hPBbomN6I&list=WL&index=181
Widzicie, mówiłem wam, że czerwone są szybsze!
Tak, miałem 134 mph na zegarze z sakwami podczas podróży autostradą w Niemczech w drodze do Czech i na wyścigi drogowe w Horice (człowieku, wyścigi są przerażające, ale przy 40p za kufel i 4 funtach za posiłek, czego nie lubić) również stabilnie, tylko małe kołysanie, gdy mijaliśmy ciężarówki lub samochody, słychać było, że silnik zbliża się do limitu. Ale nie robię tego zbyt często, ponieważ zwykle jeżdżę z prędkością 70/80 i relaksuję się z relaksującą prędkością dla motocykla i mnie. Opony nie wpłyną wcale na stabilność ani bezpieczeństwo. Jest objęty gwarancją i zbudowany tak, aby jechać tak szybko, w przeciwnym razie byłby ograniczony.Jechałem 134 mph na zegarze, opony przeklęte. Skaliste przez całą drogę. Nie boję się!