Honda Africa Twin Forum banner

Naklejki Africa Twin CRF1000L Adventure do oryginalnych kufrów OEM

Tags
stickers
18K views 21 replies 11 participants last post by  DoubleThumper  
#1 ·
Witajcie, drodzy motocykliści AT.
Kilka miesięcy temu postanowiłem zaprojektować dla siebie naklejki na mojego czerwonego AT, na oryginalne kufry.
Ponieważ wyszły tak dobrze i wszyscy, którzy widzieli je na moich zdjęciach, pytali skąd je mam, ile kosztują i tak dalej, postanowiłem wydrukować ich kilka i wystawić je na sprzedaż w rozsądnej cenie, aby każdy, komu podoba się mój projekt, mógł mieć te naklejki.
Stworzyłem motyw kolorystyczny dla każdej wersji AT, a każdy kolor jest dostępny zarówno w wykończeniu błyszczącym, jak i matowym.
Osobiście zainstalowałem wykończenie matowe, a zdjęcia tutaj są na moich kufrach z matowym wykończeniem i wyglądają świetnie, ALE... Muszę dodać, że kiedy założyłem kufry na motocykl, kontrast między matowymi naklejkami na kufrach a błyszczącym lakierem na moim AT był dla mnie osobiście zbyt duży, więc zainstalowałem błyszczące naklejki. To tylko moja osobista opinia, więc każdy, kto lubi matowe wykończenie, będzie zadowolony :)
W każdym razie, do ważnych rzeczy:
Cena 30 EUR za ZESTAW (dwie naklejki - lewy + prawy kufer) i BEZPŁATNA WYSYŁKA na cały świat!
Płatność: PayPal | Revolut
Zamówienia można składać tutaj na Forum lub możesz napisać do mnie bezpośrednio na Whatsapp +436609385405 lub na Facebook
Dziękuję za poświęcony czas!
54806

54804

Image

54807

54808

Image

54809

54810

54811

54812

#4 ·
Chciałbym zestaw takich do mojego czarnego AT. Ale czy masz to bez czerwono-niebieskiego paska na ramieniu osoby - tylko czarny i szary?
Hej, dzięki za wiadomość.
Mam tylko te, które są tutaj pokazane.
A ponieważ nie mam drukarki i zawsze drukuję je hurtowo, aby cena była niższa, nie mogę nic obiecać co do tych kolorów.
Kreatywny pomysł, aby pomóc w kamuflażu brzydkich sakw. (y)
Bardzo dziękuję!

#5 ·
Witajcie, drodzy kierowcy AT.
Kilka miesięcy temu postanowiłem zaprojektować dla siebie kilka naklejek na moją czerwoną AT, na kufry OEM.
Ponieważ wyszły tak dobrze i wszyscy, którzy widzieli je na moich zdjęciach, pytali, skąd je wziąłem, ile kosztują i tak dalej, postanowiłem wydrukować ich kilka i wystawić je na sprzedaż w rozsądnej cenie, aby każdy, komu podoba się mój projekt, mógł mieć naklejki.
Stworzyłem motyw kolorystyczny dla każdej wersji AT, a każdy kolor jest dostępny zarówno w wykończeniu błyszczącym, jak i matowym.
Osobiście zainstalowałem matowe wykończenie, a zdjęcia tutaj są na moich kufrach z matowym wykończeniem i wyglądają świetnie, ALE... Muszę dodać, że kiedy założyłem kufry na motocykl, kontrast między matowymi naklejkami na kufrach a błyszczącym lakierem na mojej AT był dla mnie osobiście zbyt duży, więc zainstalowałem błyszczące naklejki. To tylko moja osobista opinia, więc każdy, kto lubi matowe wykończenie, będzie mógł zacząć :)
Cena 30 EUR za ZESTAW (dwie naklejki - lewy + prawy kufer) i BEZPŁATNA WYSYŁKA na cały świat!
Zamówienia można składać tutaj na forum lub można pisać bezpośrednio do mnie na Whatsapp +436609385405 lub na Facebook
View attachment 54806
View attachment 54804
View attachment 54805
View attachment 54807
View attachment 54808

View attachment 54803
View attachment 54809

View attachment 54810

View attachment 54811
View attachment 54812
Cześć, uwielbiam kalkomanie, po prostu naprawdę nie mogę się zdecydować. Zamierzałem pomalować srebrne powierzchnie na kufrach na czarno, a następnie umieścić na nich kalkomanie lub spróbować dodać zdjęcie mojego roweru, aby zobaczyć, co myślicie. Chciałbym czarny zestaw, gdyby miał więcej czerwieni lol
54874

#8 ·
Witajcie, drodzy motocykliści AT.
Kilka miesięcy temu postanowiłem zaprojektować dla siebie naklejki na mojego czerwonego AT, na kufry OEM.
Ponieważ wyszły tak dobrze i wszyscy, którzy widzieli je na moich zdjęciach, pytali, skąd je wziąłem, ile kosztują i tak dalej, postanowiłem wydrukować ich kilka i wystawić je na sprzedaż w rozsądnej cenie, aby każdy, komu podoba się mój projekt, mógł mieć te naklejki.
Stworzyłem motyw kolorystyczny dla każdej wersji AT, a każdy kolor jest dostępny zarówno w błyszczącym, jak i matowym wykończeniu.
Osobiście zainstalowałem matowe wykończenie, a zdjęcia tutaj są na moich kufrach z matowym wykończeniem i wyglądają świetnie, ALE... Muszę dodać, że kiedy założyłem kufry na motocykl, kontrast między matowymi naklejkami na kufrach a błyszczącym lakierem na moim AT był dla mnie osobiście zbyt duży, więc zainstalowałem błyszczące naklejki. To tylko moja osobista opinia, więc każdy, kto lubi matowe wykończenie, będzie zadowolony :)
Zamówienia można składać tutaj na forum lub można pisać do mnie bezpośrednio na Whatsapp +436609385405 lub na Facebook

Witaj
Właśnie znalazłem Twoje ogłoszenie i ponieważ ma ponad 1 rok, zastanawiałem się, czy nadal masz te naklejki,
Interesują mnie głównie 2 ostatnie, ponieważ mam ATAS 2019. Wolę połysk, ale nie jestem pewien, czy ostatni jest błyszczący, czy matowy.
Jestem w USA i mogę zapłacić przez Paypal.
Dzięki

#9 ·
Tylko do Twojej wiadomości, jak widać, byłem ostatnim, który tu pisał przed Tobą, ponad rok temu.

Nigdy nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Więc nie wstrzymuj oddechu.

Save
#17 ·
Naprawdę dobrze wyglądająca opcja dla fabrycznych sakw.
Będę zainteresowany, jak zdobyć parę do mojego motocykla. 'Lokalna' drukarka jest co najmniej kilka godzin jazdy dla mnie... więc jeśli jakieś zostaną zrobione (OP'er lub ktoś inny?) Dajcie znać.

#18 ·
Wczoraj odebrałem naklejki ze skrzynki pocztowej. Położyłem je pod książkami, żeby je spłaszczyć przed montażem. Nadeszła zimna pogoda, więc to czas na tego typu projekty.
Zaktualizuję, gdy będą na rowerze. Jakość wygląda świetnie i nawet z ograniczeniami 'Rona, wysyłka międzynarodowa nie zajęła dużo czasu. Jestem więc bardzo zadowolony i podoba mi się, że to nie jest coś super powszechnego.

#19 ·
Odebrałem moje naklejki ze skrzynki pocztowej wczoraj. Położyłem je pod kilkoma książkami, żeby je spłaszczyć przed montażem. Nadeszła zimna pogoda, więc to czas na tego typu projekty.
Zaktualizuję, gdy będą na rowerze. Jakość wygląda świetnie i nawet z ograniczeniami 'Rona, wysyłka międzynarodowa nie zajęła tak dużo czasu. Jestem więc bardzo zadowolony i podoba mi się, że to nie jest coś super powszechnego.
Skąd je wziąłeś, kolego, Adrien?

Save
You have insufficient privileges to reply here.