Wcześniej zamieściłem moją skargę na niską prędkość w ruchu we wszystkich trybach. Charakterystyka tego modelu 2018 według Honda Technical polega na tym, że przy niskiej prędkości jeździ jak świnia. Wszystkie tak robią, żyją z tym? Po zamontowaniu wtyczki wzmacniacza i zmodyfikowaniu jej, aby móc ją włączać i wyłączać za pomocą kilku przełączników, doszedłem do wniosku, że chociaż było lepiej, to wciąż była świnia! Więc spróbowałem rezystora i zaślepki czujnika o2, ale kod błędu po kilku minutach i przeszedł w pętlę otwartą. To zużywa zbyt dużo paliwa, a światło jest irytujące. Więc zresetowałem kod i użyłem diody, aby nieznacznie obniżyć napięcie, działało trochę w połączeniu z wtyczką wzmacniacza, było lepiej, ale wciąż lekką świnią. Więc zrobiłem dystans o2, wyjmując czujnik z głównego strumienia gazów. To zadziałało, ale po dniu ecu zaczęło się przeprogramowywać, aby skompensować i wróciło do bycia świnią.
Ale w końcu ugryzłem kulę i kupiłem rapid bike evo. Okazuje się, że easy nie działa poprawnie z 2018. Więc to było evo i wreszcie mam kontrolę, wczesny dzień, ale już motocykl jest lepszy. To łatwa instalacja i jeśli członek Aussie Africa Twins na Facebooku może być kupiony za 550 $. Więc dodaj to do swojej listy świątecznej, mogę cię zapewnić, że na tym motocyklu to konieczność. Płynniejsze, szybsze i zabawne darmowe oprogramowanie. :smile2:
Ale w końcu ugryzłem kulę i kupiłem rapid bike evo. Okazuje się, że easy nie działa poprawnie z 2018. Więc to było evo i wreszcie mam kontrolę, wczesny dzień, ale już motocykl jest lepszy. To łatwa instalacja i jeśli członek Aussie Africa Twins na Facebooku może być kupiony za 550 $. Więc dodaj to do swojej listy świątecznej, mogę cię zapewnić, że na tym motocyklu to konieczność. Płynniejsze, szybsze i zabawne darmowe oprogramowanie. :smile2: