Dzisiaj zabrałem do domu nowy, pozostały model 2024 AT w wersji podstawowej z manualną skrzynią biegów. Uwielbiam ten motocykl i nie miałem jeszcze okazji, żeby go porządnie przetestować, ponieważ przechodzi on procedurę docierania. Jednak po około 30 minutach jazdy do domu poczułem ból w dolnej części pleców. Zakładam, że jest to spowodowane odległością między siedzeniem a podnóżkami. Albo całym trójkątem: kierownica - siedzenie - podnóżki.
Dla porównania, mam 188 cm wzrostu i miałem siedzenie w wysokiej pozycji. Myślę, że będę potrzebował podwyższeń kierownicy, wyższego siedzenia i obniżonych podnóżków.
Czy są tu jacyś kierowcy AT o podobnych gabarytach, którzy mają rozwiązanie, które u nich działa? Jestem gotów wydać trochę pieniędzy, żeby dopasować motocykl do siebie i cieszyć się o wiele większą liczbą przejechanych kilometrów.
Dzięki.
Dla porównania, mam 188 cm wzrostu i miałem siedzenie w wysokiej pozycji. Myślę, że będę potrzebował podwyższeń kierownicy, wyższego siedzenia i obniżonych podnóżków.
Czy są tu jacyś kierowcy AT o podobnych gabarytach, którzy mają rozwiązanie, które u nich działa? Jestem gotów wydać trochę pieniędzy, żeby dopasować motocykl do siebie i cieszyć się o wiele większą liczbą przejechanych kilometrów.
Dzięki.