Honda Africa Twin Forum banner
41 - 52 of 52 Posts
Więc odpowiedź na pytanie brzmiała, że tak, robią bagażniki dla Hondy.

Ale haczyk wydaje się polegać na tym, i czytam tu między wierszami, że nie są one dozwolone, prawdopodobnie na wyraźne polecenie Hondy, że nie są kompatybilne z elementami, które produkują w imieniu Hondy.

Jak dziwne to jest?

Zakładam, że jest to decyzja handlowa Hondy, aby zmusić kupujących do kupowania tylko oryginalnych przedmiotów dostarczonych przez Hondę.
Nigelpugh7, skontaktowałem się również z obsługą klienta Givi US. Byli bardzo szybcy i poprosili mnie o dostarczenie zdjęcia bagażnika oem. Wysłałem im to, które zamieściłeś w wątku. Będę śledził ich odpowiedź. Jestem również ciekaw, czy bagażniki oem mogą być używane do innych celów niż kufry oem. Dzięki tej wspaniałej rodzinie dowiedziałem się, że miękkie sakwy mosko można dostosować do bagażników oem, a teraz jesteśmy prawie gotowi, aby potwierdzić, czy Givi (wspomniałem tylko o sakwach Trekker) będzie kompatybilny z bagażnikami oem. To byłoby wspaniałe dla całej społeczności, aby wiedzieć.

Discussion starter · #44 ·
Nigelpugh7, skontaktowałem się również z obsługą klienta Givi US. Byli bardzo szybcy i poprosili mnie o dostarczenie zdjęcia bagażnika OEM. Wysłałem im to, które zamieściłeś w wątku. Będę śledził ich odpowiedź. Jestem również ciekaw, czy bagażniki OEM mogą być używane do innych celów niż kufry OEM. Dzięki tej wspaniałej rodzinie dowiedziałem się, że miękkie sakwy Mosko można dostosować do bagażników OEM i teraz jesteśmy prawie gotowi, aby potwierdzić, czy Givi (wspomniałem tylko o kufrach Trekker) będzie kompatybilny z bagażnikami OEM. To byłoby wspaniałe dla całej społeczności.
To wspaniale, że poprosili o szczegóły dotyczące bagażników, miejmy nadzieję, że wrócą z pozytywną odpowiedzią dla Ciebie.

Szczerze mówiąc, patrzę tylko na to, jakie mam opcje, gdyby mój motocykl nie był już wyposażony w bagażniki OEM Honda, prawdopodobnie miałbym już miękkie torby i bagażniki SW MOTEC zamontowane na moim motocyklu.

Nawet nie jestem pewien, czy jakikolwiek rodzaj twardego bagażu jest tym, czego chcę lub potrzebuję.

Discussion starter · #45 ·
Nigelpugh7, skontaktowałem się również z obsługą klienta Givi US. Byli bardzo szybcy i poprosili mnie o dostarczenie zdjęcia bagażnika OEM. Wysłałem im ten, który zamieściłeś w wątku. Będę śledził ich odpowiedź. Jestem również ciekaw, czy bagażniki OEM mogą być używane do innych celów niż kufry OEM. Dzięki tej wspaniałej rodzinie dowiedziałem się, że miękkie sakwy Mosko można dostosować do bagażników OEM i jesteśmy już prawie pewni, czy Givi (wspomniałem tylko o sakwach Trekker) będzie kompatybilny z bagażnikami OEM. To byłoby wspaniale, gdyby cała społeczność o tym wiedziała.
Och, i pominąłem twój punkt dotyczący faktu, że odkryłeś, że bagażniki OEM działają z miękkim bagażem Mosko, byłbym bardzo zainteresowany szczegółami na ten temat, czy możesz je udostępnić?

Discussion starter · #46 ·
Nigelpugh7, skontaktowałem się również z obsługą klienta Givi US. Byli bardzo szybcy i poprosili mnie o przesłanie zdjęcia fabrycznego bagażnika. Wysłałem im to, które zamieściłeś na wątku. Będę śledził ich odpowiedź. Jestem również ciekaw, czy fabryczne bagażniki mogą być używane do innych celów niż fabryczne sakwy. Dzięki tej wspaniałej rodzinie dowiedziałem się, że miękkie sakwy mosko można zaadaptować do fabrycznych bagażników i jesteśmy już prawie pewni, czy Givi (wspomniałem tylko o sakwach Trekker) będzie kompatybilne z fabrycznymi bagażnikami. To byłoby wspaniałe dla całej społeczności.
Właściwie to chyba znalazłem, to chyba ta informacja?

Discussion starter · #49 ·
Discussion starter · #50 ·
41 - 52 of 52 Posts