Mam wrażenie, że jestem w mniejszości w tej kwestii. Jeździłem już na wspaniale zestrojonych motocyklach. To radość móc powoli prowadzić swój motocykl, jak pełzanie. Pomaga to na parkingach, na szlaku, na skrzyżowaniach, podczas ruszania itp. Tak, można w pewnym stopniu skompensować to sprzęgłem, ale preferowany jest płynny silnik na starcie. Jeśli nie wiesz, o czym mówię, być może nigdy nie doświadczyłeś takiego motocykla. Pamiętasz, jak działały niektóre motocykle z gaźnikiem? Nawet niektóre z wczesnych z wtryskiem paliwa. To normy emisji spalin EPA i Euro zrujnowały wspaniałą maszynę.
Wiem, co niektórzy z was mówią. Po prostu z tym żyj. Nie jest źle w porównaniu do niektórych. Bądź lepszy w obsłudze sprzęgła. No i?
Zatem istnieją inne sposoby na obejście problemu. Jednym z nich jest moduł Rapid Bike, innym log box Woolich Racing i czujnik O2. Czy ty lub twoi znajomi używaliście tych produktów lub innych zaprojektowanych w celu poprawy zasilania motocykla paliwem? Jakie były twoje/ich wyniki? Ile czasu i pieniędzy to zajęło?
Chciałbym usłyszeć od ciebie o sposobach, które odkryłeś, aby poprawić zasilanie paliwem w swoim 1100. Dzięki za podzielenie się!!!
Wiem, co niektórzy z was mówią. Po prostu z tym żyj. Nie jest źle w porównaniu do niektórych. Bądź lepszy w obsłudze sprzęgła. No i?
Zatem istnieją inne sposoby na obejście problemu. Jednym z nich jest moduł Rapid Bike, innym log box Woolich Racing i czujnik O2. Czy ty lub twoi znajomi używaliście tych produktów lub innych zaprojektowanych w celu poprawy zasilania motocykla paliwem? Jakie były twoje/ich wyniki? Ile czasu i pieniędzy to zajęło?
Chciałbym usłyszeć od ciebie o sposobach, które odkryłeś, aby poprawić zasilanie paliwem w swoim 1100. Dzięki za podzielenie się!!!